Life Coach toevoegen

Heb jij een praktijk op het gebied van Life Coaching en wil je beter gevonden kunnen worden door potentiële klanten dan kan het Life Coach Instituut je daarbij goed helpen.
Wil jij namelijk mee profiteren van onze hoge positie in zoekmachines, zoals Google en Yahoo, dan kan je je aanmelden voor een prominente vermelding van je website op onze site. Hierdoor zal je website beter gevonden worden door mensen die op zoek zijn naar een Life Coach bij jou in de buurt. Ook profiteert je website mee met onze hoge ranking in zoekmachines, zodat je eigen website ook hoger in de ranking van Google komt te staan. Niet alleen krijg je een vermelding op regio en op specialisatie maar ook krijg je een eigen pagina op onze site waarin je alles over je praktijk en werkzaamheden kwijt kan. Een bijkomend voordeel is dat het jou als Life Coach een professionele uitstraling geeft en vertrouwen wekt naar potentiële cliënten.

De voordelen van een vermelding op de Life Coach Instituut website:

 • Jouw Life Coach bedrijfsgegevens prominent in beeld.
 • Jouw Life Coach bedrijfsgegevens met logo of foto en omschrijving prominent in beeld onder de volgende rubrieken: per regio en op specialisatie.
 • Aparte pagina voor jouw Life Coach praktijk met bedrijfslogo/foto plus beschrijving van je werkzaamheden (maximaal 500 karakters).
 • Geeft jou als Life Coach een professionele uitstraling en wekt vertrouwen bij potentiële cliënten.
 • Je profiteert mee met onze hoge posities in zoekmachines zoals Google en Yahoo waardoor je website beter wordt gevonden en bezocht.
 • Je vermelding linkt direct door naar je eigen website.
 • E-mail adres vermelding.
 • Link naar je Twitter adres, Facebook pagina, Linkedin pagina en Hyves pagina.
 • De gegevens van je bedrijf staan boven bedrijfsnamen van andere life coaches in de lijst die geen betaalde vermelding hebben.

Hoe groot mogen mijn logo’s zijn?
Er kunnen 2 logo’s op onze website worden geplaatst:

 • Maximale breedte: 220px, maximale hoogte: 140px
 • Maximale breedte: 600px, maximale hoogte: 160px

Ben je geïnteresseerd, vul dan onderstaand formulier in en voor slechts € 49,90 per jaar (excl. BTW) plus de eenmalige aanmeldingskosten van € 25,00 (excl. BTW) staat ook jouw bedrijf prominent vermeld en ben je 7 dagen per week 24 uur per dag te vinden op www.LifeCoachInstituut.nl, het online Life Coach informatiecentrum van Nederland!

Wanneer worden mijn bedrijfsgegevens geplaatst?
Na invulling van het formulier wordt je vermelding binnen 1 tot 2 werkdagen geplaatst.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedrijfsnaam *:
Contactpersoon *:
Adres *:
Postcode *:
Plaatsnaam *:
Provincie *:
Telefoonnummer *:
Mobiele nummer:
E-mail adres *:
URL website *:
Twitter adres:
Facebook adres:
Linkedin adres:
Hyves adres:
Specialisatie:
Omschrijving van de werkzaamheden (maximaal 300 karakters):
Logo *:
 
Verificatie Code: captcha
 
Typ hier de Code *:

Of stuur een e-mail naar: klantenservice@lifecoachinstituut.nl


Deelname is op basis van een jaarabonnement met een vast bedrag per jaar, je deelname wordt daarna automatisch verlengd. Je kunt schriftelijk of per e-mail opzeggen voor het einde van het jaarabonnement.

Als u deze informatie nuttig en waardevol vindt dan zouden wij het op prijs stellen dat u deze pagina deelt met vrienden op je sociale netwerken.