Opleiding Coachen

Niet alleen op het gebied van life coaching zijn er opleidingen en cursussen te volgen. Een opleiding Coachen bijvoorbeeld kan een goede toevoeging zijn op je algemene kennis. De onderstaande opleidingen kunnen dan ook een aanvulling zijn op de life coach opleidingen.

Opleiding Coachen LOI: Professioneel coachen

Studieplan: Effectief coachen

NHA: Budget coach

Opleiding Coachen: Leidse onderwijsinstellingen

Prijs: € 101,50 p/m
Thuisstudie
Studieduur: 8 maanden
Diploma: Ja
Geen vooropleiding nodig
[ppopup id="786"]Algemeen[/ppopup]
[ppopup id="806"]Programma[/ppopup]
[ppopup id="810"]Studiemateriaal[/ppopup]
[ppopup id="812"]Examen[/ppopup]
Opleiding Coachen: Professioneel Coachen
Omschrijving: Wil je als leidinggevende meer rendement uit je medewerkers halen? De onderlinge communicatie verbeteren? Overlegvormen effectiever en efficiënter maken? Kortom: je personeel beter coachen én daarmee hogere resultaten behalen? Kies dan voor de praktijkgerichte opleiding Professioneel coachen, die alleen bij de LOI via afstandsonderwijs is te volgen!

Je ontvangt speciaal ontwikkeld, losbladig lesmateriaal. Bovendien krijg je opbergmappen om je lesmateriaal overzichtelijk in op te bergen. 

De leerstof is volledig. Je hoeft geen extra boeken aan te schaffen. Je hebt dus meteen alles in huis om van je studie een succes te maken.

 

Opleiding Coachen: Studieplan

Prijs: € 459,00 p/m
Thuisstudie
Studieduur: 8 maanden
Diploma: Ja
Geen vooropleiding nodig
[ppopup id="816"]Algemeen[/ppopup]
[ppopup id="817"]Programma[/ppopup]
[ppopup id="818"]Studiemateriaal[/ppopup]
[ppopup id="819"]Certificaat[/ppopup]
Opleiding Coachen: Effectief coachen
Omschrijving: Met deze cursus coachen leer je hoe je je medewerkers stimuleert om het beste uit zichzelf te halen. Op een gemakkelijke manier doe je in korte tijd alle kennis op. Je leert hoe je iemand motiveert, hoe je bijstuurt, hoe je mensen beter laat samenwerken én hoe je coaching in kunt zetten als HRM-instrument. Daarbij leer je zowel individuele medewerkers als groepen coachen.

Deze toegankelijk geschreven cursus is onmisbaar voor iedere (toekomstige) leidinggevende! Ook als je werkt op een afdeling personeelszaken is deze cursus een absolute must. Het lesmateriaal dat je ontvangt, is zeer praktijkgericht en helpt je stap voor stap door de leerstof. Een vooropleiding is niet vereist. Bovendien vind je een vergelijkbare opleiding nergens goedkoper, kijk en vergelijk zelf! 

 

 

Opleiding Coachen: NHA opleidingen

Prijs: €499,00
Thuisstudie
Studieduur: 9 maanden
Diploma: Ja
Geen vooropleiding nodig
[ppopup id="824"]Algemeen[/ppopup]
[ppopup id="825"]Programma[/ppopup]
[ppopup id="826"]Studeren[/ppopup]
[ppopup id="827"]Docent[/ppopup]
[ppopup id="828"]Diploma[/ppopup]
Opleiding: Budget Coach
Omschrijving: Heb jij je financiële zaken altijd goed voor elkaar? Maak je er een sport van om je belastingaangiften, facturen en bankafschriften netjes te ordenen? En maak je daarbij ook budgetplanningen voor de komende periode? Waarschijnlijk wordt je dan ook regelmatig gevraagd om hulp bij het organiseren van de financiële huishouding van kennissen. Geniet je ervan om mensen te helpen bij het terugwinnen van het overzicht in hun financiële huishouding dan is de cursus Budgetcoach een geweldige uitkomst voor jou! Bind voor jouw cliënt de strijd aan met financiële wanorde en houd zo deurwaarder of schuldhulpverlening buiten de deur. Wordt budgetcoach!

Leerboeken: Voor de cursus Budgetcoach heeft u geen extra leerboeken nodig. De NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.
 

Als u deze informatie nuttig en waardevol vindt dan zouden wij het op prijs stellen dat u deze pagina deelt met vrienden op je sociale netwerken.