Over ons

Wat is het Life Coach Instituut?

Het Life Coach Instituut is een onpartijdig Life Coach informatieplatform waar je gemakkelijk informatie kunt vinden op het gebied van life coaching.

Waarom het Life Coach Instituut?

Ons doel is om je zo goed mogelijk te informeren over Life Coach opleidingen, boeken en het vinden van een Life Coach bij jou in de buurt. Bij het Life Coach Instituut vind je dus alle informatie over Life Coaching en hoe je een Life Coach kan worden. Of je nu een carrière begint als een Life Coach of je kennis wilt vergroten op het gebied van life coaching bij ons vind je de opleidingen, cursussen en boeken die daarbij horen. Het Life Coach Instituut geeft je dan ook een handvat om je wegwijs te maken op dit gebied.

Voor wie is het Life Coach Instituut?

Niet alleen voor startende life coaches maar ook voor ervaren life coaches is het Life Coach Instituut een bron voor opleidingen en cursussen. Ben je zelf op zoek naar een Life Coach die je kan begeleiden bij problemen in je leven of in je relatie dan vind je hier een overzicht van de Life Coaches bij jou in de buurt.

Als u deze informatie nuttig en waardevol vindt dan zouden wij het op prijs stellen dat u deze pagina deelt met vrienden op je sociale netwerken.